torstai 8. kesäkuuta 2017

DIY kesän kivoimmat korut




Suomen kesään kuuluu aina myös sateisia päiviä, jotka onkin hyvä käyttää vaikkapa askarteluun! Tässä blogikirjoituksessa tulee kuvalliset ohjeet kesän hauskimpien ja persoonallisimpien korujen valmistukseen. Korut on tehty kierrätyshengessä aikakausilehtien sivuista. Korut voi kuitenkin tehdä halutessaan mistä vain paperista.

Tarvitset lehtien sivuja, viivoittimen, kynän, sakset, liimaa, sukkapuikon tai varrastikun, spraylakkaa sekä narua korujen kasaamiseen. Koruihin voit myös paperihelmien seuraksi lisätä puu- tai muita helmiä.

Piirrä paperiin suikaleita, jotka pienenevät toiseen päähän. Voit itse päättää minkä levyisiä suikaleet ovat.



Leikkaa suikaleet irti.



Levitä suikaleelle liimaa, mutta älä laita liimaa ihan alkupäähän, jottei se tartu käärittäessä sukkapuikkoon. Voit käyttää joko puikkoliimaa tai esim. erikeeperiä, joka tulee levittää pensselillä.


Kieritä suikale puikon ympärille. Pidä huoli, että liimaa on etenkin loppuosassa, jotta paperi kiinnittyy hyvin helmeksi.

 


Irroita helmi puikosta. Voit lakata helmet esim spray-askartelulakalla pihalla tai tilassa, jossa hyvä ilmanvaihto.


Kasaa helmistä erilaisia kaula-, ranne- ja korvakoruja tai vaikkapa avaimenperiä. Käytä lisänä halutessasi erivärisiä helmiä. Myös naruun solmuja tekemällä saat kivaa ilmettä koruihin.


Laita ihanat, kesäiset korut päällesi ja lähde kauniiden kesäpäivien viettoon.

Ihanaa kesää kaikille!

-Luomuspajan Kerttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti