lauantai 22. huhtikuuta 2017

Luomuspajalla tapahtuu

Moni varmasti miettii, mitä kaikkea Luomuspajan arkeen kuuluu. Luomuspaja tarjoaa monenlaista toimintaa asiakkaille, sillä pienenä yrityksenä yritämme aina vastata asiakkaan toiveisiin. Mainita voisi ainakin lasten teemasyntymäpäivät, tyky- ja virkistyspäivät, avoimet pajat, tilausryhmät, pikkujoulut, polttarit, kerhot ja leirit lapsille, erilaiset isot ja pienet tapahtumat sekä tilan vuokraaminen juhla- tai kokouskäyttöön. Tässä blogipostauksessa kerromme Luomuspajan edellisviikosta, joka on hyvä esimerkki mitä kaikkea pajallamme tapahtuu.

Viikko aloitettiin tyky-porukalla, joka oli varannut pajan käyttöönsä koko päiväksi. Ohjelmaan kuului aamusta Kertun ohjaamana munankuorimosaiikkitekniikalla koristeltuja ruukkuja. Kädentaitojen jälkeen asiakkaat söivät herkullisen lounaan, jonka pajalle toimitti yhteistyökumppanimme Crema Catering. Creman Jennin ja Jennan kanssa olemme toimineet yhteistyössä jo vuoden ajan, ja heitä voi suositella hyvillä mielin asiakkaille. Ruokailun jälkeen Eeva otti vetovastuun ohjaamalla ryhmälle pihalla toiminnallisen, leikkimielisen kisailun.

Asiakkaiden munankuorimosaiikkitöiden lakkaukset kuivumassa ulkona.

Seuraavaksi viikon ohjelmassa oli aamupäivisin kerran kuussa pidettävä äiti-lapsi-ryhmä. Tässä kertaa valmistettiin munankuorimosaiikilla rairuohon istutuspurkkeja Pääsiäiseksi, sekä samalla tekniikalla magneetteja. Ryhmän osallistujat ovat olleet vauvaikäisistä 6-vuotiaisiin yhdessä äitiensä kanssa.

Rairuoho ja kaura kasvamassa mallipurkeissa.

Samana iltana oli myöskin kerran kuussa pidettävä lasten touhutorstai, joka on kerännyt jo ison ryhmän vakiokävijöitä. Tällä kertaa valmistimme narutaidetta, jossa jokainen sai tehdä oman huoneensa seinälle taulun omasta etukirjaimestaan. Työt jäivät hieman kesken, ja ne tehdään valmiiksi ensi kerralla, kun valmistamme saippuoita ja odotamme niiden hyytymistä.


Touhutorstain vakiokävijöitä työn touhussa.


Näin hienoja töitä oli valmistumassa.

Samalla viikolla oli myös tilausryhmä, jotka tulivat kokeilemaan Voimauttavan Valokuvauksen menetelmää Kertun johdolla. Aloitimme kuvauksen Liedon Vanhanlinnan alueella, ja keli oli ihanan aurinkoinen. Siellä suoritimme alkuharjoitteen ja kuvaukset, jonka jälkeen siirryimme Luomuspajan tiloihin tulostamaan kuvat ja tekemään loppuharjoitteen.


Liedon Vanhanlinnan alueella on hyviä kuvauspaikkoja.


Alkuharjoitteen tekemistä.

Luomuspajalla järjestetään vuodessa noin neljä isompaa tapahtumaa, kuten Sadonkorjuutapahtuma, Joulumarkkinat ja Talvirieha. Nyt kokeilimme yhteistyötä Juhlan Lumoa- yrityksen Jennin kanssa, järjestämällä Juhlan Lumoa Luomuspajalla- tapahtuman. Paikalle tuli eri alojen yrittäjiä markkinoimaan itseään. Kaikki yritykset liittyivät tietysti jollakin tavalla juhliin. Yleensä tapahtumamme ovat olleet todella suosittuja, mutta tällä kertaa kävijöitä oli suhteellisen vähän. Liekö syynä huonolla päivävalinnalla ja hieman liian kiireisellä aikataululla. Tapahtuma vaikutti kuitenkin potentiaaliselta uudelleen järjestettäväksi, joten katsotaan mitä ensi vuoteen mennessä muutamme, jotta saamme tästäkin tapahtumasta yhtä suositun, kuin muista tapahtumistamme!

Tapahtumaan osallistuneet yritykset.


Tervetuloa vanhan kanalan yläkertaan!


HeviProps oli mukana.


Viihtyisä oleskelunurkkaus kahvin juontiin.


Kukkakauppa Tähkä.


Crema Cateringin pöytä.


Viva La Cake oli mukana kera ihanien kakkumaistiaisten.


Juhlan Lumon somistuksia.


Mukana olleita yrittäjiä.


Miss Klosen Kalle.


Kauniita kattauksia.


Luomuspajan sirkusrekvisiittaa synttäreille.


Luomuspajan Eeva ja Juhlan Lumoa Jenni.


Kerttu Luomuspajan pisteellä yläkerrassa.


Luomuspajalla pääsi tekemään erilaisia kortteja.


Korttimalleja.


Vanhan Kanalan yläkerta odottaa jo seuraavaa tapahtumaa!

Tässä esimerkki yhdestä Luomuspajan viikosta! Tervetuloa käymään ja tutustumaan tarkemmin toimintaamme tai muuten vaan moikkaamaan meitä! :)

-Luomuspajan Kerttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti